majuselseje_fejlec_900x120_02.jpg
Hírek - események | Bemutatjuk | Civil élet | Emlékezzünk | Pódium | Galéria
Főoldal
Bemutatkozunk
Dokumentumok
Fáklya
Kapcsolat
Galéria tartalom
 
PDF Nyomtatás E-mail
Vízgazdálkodással kapcsolatos fórum újraindítása
Írta: Szebeni András ügyvezető főtitkár   
2019. April 21. Sunday 20:07
FIGYELEMFELKELTŐ FELHÍVÁS

Társaságunk a korábbi években a Haladó Erők Fóruma által szervezett fórumsorozaton Csizmazia Pál tagtársunk vezetésével aktívan részt vett a Duna-Tisza Csatorna építésével kapcsolatos mezőgazdaság-fejlesztési program megtárgyalásában és szervezésében. A legismertebb tudományos közreműködők
elvesztésével azonban az akkori politikai körülmények között a rendezvénysorozat folytatását nem sikerült megoldani.

Az utóbbi években tapasztalt aszályos időjárás tanulságai viszont egyértelművé tették, hogy a gazdasági szempontból is jelentős vízgazdálkodás újjászervezése elengedhetetlen. Egyre többet foglalkoznak a médiában e feladat kiemelt jelentőségével az agrárgazdálkodás hatékonyságának növelésében.

A Május Elseje Társaság szeretné ezért az említett fórumsorozat újjászervezését megvalósítani tudományos és civil szervezetek részvételével és bevonásával.

Kérjük olvasóinkat, hogy mindazok, akik a magyarországi növénytermesztés és állattenyésztés korszerűsítésének megvalósítása érdekében e folyamatban szívesen közreműködnének, jelentkezzenek Társaságunknál az alábbi elérhetőségek valamelyikén, hogy a programsorozatot az ősz folyamán
beindíthassuk.

Postacím: Május Elseje Társaság 1086 Budapest, Magdolna u. 5-7.; 
telefon 06 30 231 6356; e-mail Ez az e-mail cím védett a spamkeresőktől, engedélyezni kell a Javascript használatát a megtekintéshez.
 
Következő >
 
Tartalom
 
Copyright Május Elseje Társaság 2008. | jognyilatkozat
oldaltérkép